ESITYKSIÄ

Kutinaa tanssijaloissa musiikki näytelmä


Sohvaperunoita ja Linssiluteita karaokerevyy


Pohjois-Karjalassa Vuokon kylässä asuu Vieno Veteläisen uusioperhe. Perheeseen kuulu äiti Vieno Veteläinen, avomies Väinö Vätys, sekä Vienon äiti ja kolme tytärtä. Lapset ovat Vienon aikaisemmista avoliitoista.

Perheen jäsenet Vieno äitiä lukuun ottamatta, ovat veteliä sohvaperunoita, tuijottavat illat televisiota ja raplaavat puhelinta. Äiti Vieno kantaa sohvaan porukalle syötäväksi popcornia, keksiä ja limsaa. Avomies Väinö näppäilee vain kitaraansa ja laulaa rallejansa. Vienolla on täysi työ hoitaa kotiaan yksinään.

Perhettä kiinnostavia ohjelmia televisiossa ovat Itä-Suomen alueuutiset, kauneuteen ja ulkonäköön liittyvät ohjelmat, kuten Hitosti Nuoremmaksi ja Veltosta vahvaksi. Näitä ohjelmia seurataan silmä tarkkana ja kinastellaan mitä kanavaa katsotaan. Televisio-ohjelmat ovat Helsinki keskeisiä ja harvoin maaseudun asukkaat ovat esillä televisiossa, mutta tänään uutisankkureilla on sohvaperunoille yllättävää kerrottavaa.

Esitystä on työstetty kuntoon ohjaajan ja kolmentoista näyttämömusiikkikurssilaisen voimin. Maija Kaitalehdon käsikirjoittaman `ajan hermolla ´liikkuvan hulvattoman esityksen on ohjannut Kimmo Romppanen.

Esityksen kesto kaksi tuntia väliaikoineen.

Yhteistyössä Kontiolahden kulttuuripalvelut ja Karaoke Club Juuka ry

YHTEYSTIEDOT:
Puh. 050 5977 887  
email: johtokunta@karaokeclubjuuka.fi
Y-Tunnus 2167822-4
Alv.rek. FI21678224
Kävijöitä yhdeensä: 27168