Lauantai, 23 Kesäkuu 2018                                                                                                    

 AJANKOHTAISTA 


Arkisto

 

ETSI SIVUILTA: 

 

 

Kävijälaskuri

Vierailua/kk

ESITYKSIÄ

 

- Sohvaperunoita ja Linssiluteita karaokerevyy

Juuan liikunta-kulttuuritalossa ti 10.7.2018 klo 19 

Pohjois-Karjalassa Vuokon kylässä asuu Vieno Veteläisen uusioperhe. Perheeseen kuulu äiti Vieno Veteläinen, avomies Väinö Vätys, sekä Vienon äiti ja kolme tytärtä. Lapset ovat Vienon aikaisemmista avoliitoista.

 Perheen jäsenet Vieno äitiä lukuun ottamatta, ovat veteliä sohvaperunoita, tuijottavat illat televisiota ja raplaavat puhelinta. Äiti Vieno kantaa sohvaan porukalle syötäväksi popcornia, keksiä ja limsaa. Avomies Väinö näppäilee vain kitaraansa ja laulaa rallejansa. Vienolla on täysi työ hoitaa kotiaan yksinään.

 Perhettä kiinnostavia ohjelmia televisiossa ovat Itä-Suomen alueuutiset, kauneuteen ja ulkonäköön liittyvät ohjelmat, kuten Hitosti Nuoremmaksi ja Veltosta vahvaksi. Näitä ohjelmia seurataan silmä tarkkana ja kinastellaan mitä kanavaa katsotaan. Televisio-ohjelmat ovat Helsinki keskeisiä ja harvoin maaseudun asukkaat ovat esillä televisiossa, mutta tänään uutisankkureilla on sohvaperunoille yllättävää kerrottavaa. 

Esitystä on työstetty kuntoon ohjaajan ja kolmentoista näyttämömusiikkikurssilaisen voimin. Maija Kaitalehdon käsikirjoittaman `ajan hermolla ´liikkuvan hulvattoman esityksen on ohjannut Kimmo Romppanen. 

Esityksen kesto n. 2 tuntia väliaikoineen. Liput 10 € , 12-18 v nuoret 5 € , alle 12 v ilmaiseksi

 

Yhteistyössä Juuan kansalaisopisto ja kulttuuritoimi, Karaoke Club Juuka ry, K-Market Pielisherkku

 

 

 

 


 

 Kuva-albumissa tapahtui virhe

     

                                        

                               

    Yhtäaikaisia kävijöitä tällä hetkellä:1                                                                                                                          Copyright (c)2013 KARAOKE CLUB JUUKA RY & Webmestari Finland